ΑΡΘΡΑ

Previous Next

Φίλοι μου εκλεγμένοι σε Περιφέρεια και στους δήμους Παύλου Μελά, Κορδελιού- Ευόσμου, Θεσσαλονίκης ήταν δίπλα μου! Δημήτρης Ασλανίδης, Γιώργος Λίλτσης, Αννέτα Δαλαμπίρα, Παντελής Αργυρόπουλος, το ζεύγος Μ. Ξανθόπουλου και η Ολίνα Ξανθοπούλου, ο Σάκης Τζακόπουλος, ο Νίκης Ζήσης, Ρίτσα , Χρήστος Αντινόου, Λευτέρης Γεωργιάδης, Κυριάκος Τσαταλπασίδης, Καλυψώ Γούλα, Φωτιάδης Στάθης και τόσοι άλλοι, που ήταν δίπλα μου και στην κεντρική προεκλογική μου ομιλία!

Είναι πρόεδρος του συνεταιρισμού ΣΕΠ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Μία γυναίκα με καινοτόμα επιχείρηση και υποψήφια Α’ Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία.

Επισκέφτηκα τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Epsilon Net στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια εταιρεία πρότυπο και φωτεινό παράδειγμα! Με περισσότερους από 400 εργαζόμενους και ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών σε όλη την χώρα, έχει καταφέρει τόσα πολλά και συνεχίζει ακάθεκτη κόντρα στην μιζέρια και τα εμπόδια που παρουσιάζει σήμερα η ελληνική οικονομία. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα! Τους συγχαίρω όλους, διοίκηση και εργαζόμενους, για τα αποτελέσματα της δουλειάς τους. Τέτοιες εταιρείες χρειαζόμαστε στη Θεσσαλονίκη!

Η Ιωάννα Κοσμοπούλου εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης. Από 1η Σεπτεμβρίου την περιμένει ένας νέος μεγάλος αγώνας για τα θέματα της Θεσσαλονίκης. Την ευχαριστώ για την στήριξη που μου δίνει και δεσμεύομαι ότι θα σταθώ αρωγός στην επίλυση των θεμάτων της πόλης μας!

Copyright © 2019. Αναστασία Τζαμπαζλή - Anastasia Tzabazli, Υποψήφια Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης ΝΔ.
Powered & Designed by Infonetgroup

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι Χρήσης