ΑΡΘΡΑ

Αναστασία Τζαμπαζλή στο GrTimes: Ο κόσμος ζητάει ανάπτυξη και δουλειές (VIDEO)

Είναι πρόεδρος του συνεταιρισμού ΣΕΠ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Μία γυναίκα με καινοτόμα επιχείρηση και υποψήφια Α’ Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία.

 

Η Αναστασία Τζαμπαζλή μιλάει στην web εκπομπή «SamTimes» του Grtimes.gr και τη δημοσιογράφο, Μαρία Σαμολαδά, για την υποψηφιότητα της, την επιχείρησής της και εξηγεί την καινοτομία του ΣΕΠ.

 

 

Στη συνέχεια αναφέρεται στο ενδιαφέρον που είχε πάντα για τα κοινά και πως αυτό το ενδιαφέρον κατέληξε τελικά στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.  Περιγράφει τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη, και απαντά χωρίς δεύτερη σκέψη ότι το νούμερο ένα πρόβλημα είναι η «υπερφορολόγηση».

Τι είναι τελικά αυτό που ώθησε την κ. Τζαμπαζλή να ασχοληθεί με την πολιτική«Η εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ώστε να εκφράσω τους ελεύθερους επαγγελματίες», απαντάει – μεταξύ άλλων – η ίδια.

Μιλάει για τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δυτική Θεσσαλονίκη αφού είναι η μόνη υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας της Α’ Θεσσαλονίκης που γεννήθηκε και ζει στη δυτική πλευρά της πόλης. Θεωρεί μεγάλο πρόβλημα την εγκληματικότητα λέγοντας πως «όσο πιο δυτικά, το πρόβλημα, είναι ακόμα πιο έντονο».

Υπογραμμίζει πως αυτό που της ζητάει ο κόσμος είναι «να υπάρξει ανάπτυξη, δουλειές, είναι το άλφα και το ωμέγα».

«Καλύτερα» λέει η ίδια να εξαγγείλει η Νέα Δημοκρατία «δύο και να εφαρμόσουμε τέσσερα, παρά να βγούμε να πούμε ότι θα εφαρμόσουμε πέντε και να μην μπορέσουμε ούτε ένα» ενώ τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε «αναξιόπιστος» στον κόσμο.

Τέλος περιγράφει τις δυσκολίες που έχει η «τριπλέτα», γυναίκα – επιχειρηματίας – πολιτικός και λέει πως η αποχή στις εκλογές είναι αδικαιολόγητη.

 

Πηγή: www.grtimes.gr

Copyright © 2019. Αναστασία Τζαμπαζλή - Anastasia Tzabazli, Υποψήφια Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης ΝΔ.
Powered & Designed by Infonetgroup

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι Χρήσης