ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Με την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου συναντήθηκε η υποψήφια βουλευτής ΝΔ Α΄ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Τζαμπαζλή.

Στη συνάντηση που έγινε στο περιθώριο γεύματος που πραγματοποίησε η κ. Πατουλίδου με αφορμή το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαϊου κατά τις οποίες εξελέγη πρώτη σε ψήφους περιφερειακή σύμβουλος συζήτησαν τα θέματα που απασχολούν τη Θεσσαλονίκη.

Η κ. Πατουλίδου ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κ. Τζαμπαζλή τονίζοντας ότι η Βουλή χρειάζεται δυναμικές παρουσίες όπως η δική της, προκειμένου να εκπροσωπηθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό η Θεσσαλονίκη. 

Previous Next

Με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο νέο δημοτικό συμβούλιο Νεάπολης- Συκεών, Ηλία Ζάχαρη συναντήθηκε η υποψήφια βουλευτής ΝΔ, Α΄ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Τζαμπαζλή.

Αμφότεροι γνωρίζουν πολύ καλά τα μείζονα θέματα της Δυτικής Θεσσαλονίκης τα οποία συζήτησαν εκτενώς και συμφώνησαν ότι «δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ημέρα» κι ότι «οι πολίτες απαιτούν λύσεις εδώ και τώρα».

Ο κ. Ζάχαρης είπε στην κ. Τζαμπαζλή ότι στέκεται στο πλευρό της, της ευχήθηκε καλή επιτυχία ενώ τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό που γνωρίζει σε βάθος τα προβλήματα της Δυτικής Θεσσαλονίκης ως η μόνη υποψήφια από την περιοχή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

Με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως- Σταυρουπόλεως Βαρνάβα συναντήθηκε χτες το πρωί η υποψήφια βουλευτής ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Τζαμπαζλή.

Η κ. Τζαμπαζλή, ως γέννημα -θρέμμα Σταυρουπολίτισσα και κάτοικος της περιοχής, αποφάσισε να ξεκινήσει τον προεκλογικό της αγώνα επισκεπτόμενη τον Μητροπολίτη της Δυτικής Θεσσαλονίκης και να συζητήσει μαζί του τα μείζονα θέματα που ταλανίζουν εδώ και χρόνια τους κατοίκους της.

Μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν εκτενώς είναι η υψηλή ανεργία, η αξιοποίηση του δυτικού θαλάσσιου μετώπου και των πρώην στρατοπέδων «Παύλου Μελά» και «Καρατάσιου», καθώς και η επέκταση του Μετρό στη δυτική Θεσσαλονίκη.

«Αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη την τιμητική πρόταση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

Πιστεύω ότι η Ελλάδα μπορεί να ξεφύγει από την κρίση και τα μνημόνια αρκεί να ακολουθήσει τον άλλο δρόμο. Αυτόν που η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη χαράξει, για να έρθει επιτέλους η ανάπτυξη και να ζήσουμε ένα καλύτερο αύριο. Είναι ο δρόμος της αλήθειας, της ευθύνης και του ρεαλισμού.

Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη, η οποία , όπως όλη η υπόλοιπη χώρα, βρέθηκε στην περιδίνηση των μνημονίων και κυρίως των επιλογών της κυβέρνησης  του ΣΥΡΙΖΑ  που από το 2015 μας πήγαν ακόμα πιο πίσω.

Θα εργαστώ άοκνα για να αποκτήσει η Θεσσαλονίκη θετικό πρόσημο στους σημαντικότερους δείκτες της ζωής μας, όπως είναι η εργασία, η επιχειρηματικότητα, η παιδεία, η δημόσια υγεία.

Copyright © 2019. Αναστασία Τζαμπαζλή - Anastasia Tzabazli, Υποψήφια Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης ΝΔ.
Powered & Designed by Infonetgroup

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι Χρήσης